TTW: Wereldhave Dorpsplein

21 juli 2020 - 09:40u

TTW: Wereldhave Dorpsplein

Vandaag presenteert Wereldhave de halfjaarcijfers. Enige tijd geleden heeft een groep Wereldhave-beleggers onder aanvoering van forumlid The Third Way zich intensief met de gang van zaken rond het getroubleerde Wereldhave bemoeid.

Lees ook: Open brief aan Wereldhave

De coronacrisis heeft uiteraard haar sporen nagelaten bij de winkelvastgoedfondsen en haar retailers. Reden voor TTW om haar voorstel inzake Wereldhave's strategie nog eens tegen het licht te houden. Via onderstaande PDF ziet u de volledige uitwerking. Eind augustus heeft de TTW-groep een meeting met het Wereldhave management. 

Kort samengevat:

vw

 

De volledige uitwerking ziet u via deze link. 


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Laatste blogposts

Hebben we de eindejaarsrally al gehad?

1 december 2020 - 04:52u

De eindejaarsrally bestaat. In december ligt het rendement op de beurs in vrijwel alle onderzochte periodes boven het gemiddelde. Let wel: vrijwel! Meer »

RBC heeft Royal Dutch Shell op de kooplijst

23 november 2020 - 05:39u

Topguru RBC analyseerde de olie-industrie en selecteerde Royal Dutch Shell als één van de favoriete beleggingen. Dat vanwege een hoge vrije kasstroom en een gezonde ba... Meer »

De potentiële winnaars van de corona crisis

16 november 2020 - 07:33u

Een deel van de economie heeft geprofiteerd van de corona crisis. Bijvoorbeeld veel digitale techbedrijven en moderne supermarkten, met name als ze ook online verkopen. Meer »

Guruwatch.nl is onderdeel van de IEX Media | Andere sites van IEX Media: IEX.nl - IEXProfs.nl - Beursonline.nl - DeBeurs.nl - Eurobench.com - Belegger.nl - Beursduivel.be