TTW: Wereldhave Dorpsplein

21 juli 2020 - 09:40u

TTW: Wereldhave Dorpsplein

Vandaag presenteert Wereldhave de halfjaarcijfers. Enige tijd geleden heeft een groep Wereldhave-beleggers onder aanvoering van forumlid The Third Way zich intensief met de gang van zaken rond het getroubleerde Wereldhave bemoeid.

Lees ook: Open brief aan Wereldhave

De coronacrisis heeft uiteraard haar sporen nagelaten bij de winkelvastgoedfondsen en haar retailers. Reden voor TTW om haar voorstel inzake Wereldhave's strategie nog eens tegen het licht te houden. Via onderstaande PDF ziet u de volledige uitwerking. Eind augustus heeft de TTW-groep een meeting met het Wereldhave management. 

Kort samengevat:

vw

 

De volledige uitwerking ziet u via deze link. 


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Laatste blogposts

Klimaatverandering essentiële factor voor beleggers

17 april 2024 - 07:17u

In al uw beleggingsbeslissingen moet u de komende dertig jaar rekening houden met de drie D's: decarbonisatie (stoppen met fossiele energie), demografie (vergrijzing) ... Meer »

Voorspellen: overmoed, arrogantie en angst

31 maart 2024 - 05:56u

Professionele beleggers overschatten de juistheid van hun voorspellingen van de economie en de beurs met 140 procent. Kortom niet alleen voorspellen guru's de markt sl... Meer »

Aan doemdenkers heeft een belegger niets

17 maart 2024 - 09:24u

Rienk Kamer was een van de bekendste in Nederland. Een doemdenker die continu voorspelde dat de koersen zouden gaan crashen. Hij werd er zo populair mee, vertelde hij,... Meer »

Guruwatch.nl is onderdeel van de IEX Media | Andere sites van IEX Media: IEX.nl - IEXProfs.nl - Beursonline.nl - DeBeurs.nl - Eurobench.com - Belegger.nl - Beursduivel.be