TTW: Wereldhave Dorpsplein

21 juli 2020 - 09:40u

TTW: Wereldhave Dorpsplein

De groep Wereldhave-beleggers rond The Third Way heeft een alternatief plan uitgedokterd.

Vandaag presenteert Wereldhave de halfjaarcijfers. Enige tijd geleden heeft een groep Wereldhave-beleggers onder aanvoering van forumlid The Third Way zich intensief met de gang van zaken rond het getroubleerde Wereldhave bemoeid.

Lees ook: Open brief aan Wereldhave

De coronacrisis heeft uiteraard haar sporen nagelaten bij de winkelvastgoedfondsen en haar retailers. Reden voor TTW om haar voorstel inzake Wereldhave's strategie nog eens tegen het licht te houden. Via onderstaande PDF ziet u de volledige uitwerking. Eind augustus heeft de TTW-groep een meeting met het Wereldhave management. 

Kort samengevat:

vw

 

De volledige uitwerking ziet u via deze link. 


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Laatste blogposts

Goud is sinds vanochtend duurder dan ooit

27 juli 2020 - 07:03u

De voorspelling van velen dat de goudprijs een recordhoogte in dollars zou bereiken, is vandaag uitgekomen. Om 05.30 uur Nederlandse tijd - de financiële markten gaan ... Meer »

Meerderheid guru's koopt ASML

20 juli 2020 - 19:23u

Ondanks een sterke koersstijging sinds maart blijft een meerderheid van de guru's chipmachinefabrikant ASML koopwaardig vinden. Meer »

Welke aandelen moet u hebben in AI?

13 juli 2020 - 20:37u

Wie anders dan Elon Musk vestigde weer eens de aandacht op Artificiële intelligentie (AI) door uit de losse pols op te merken dat Tesla op het eind van dit jaar zonder... Meer »

Guruwatch.nl is onderdeel van de IEX Media | Andere sites van IEX Media: IEX.nl - IEXProfs.nl - Beursonline.nl - DeBeurs.nl - Eurobench.com - Belegger.nl - Beursduivel.be